kezelések – árak

A beavatkozások típusa, a kezelések gyakorisága határozza meg, hogy milyen díjakkal kell számolnia páciensünknek. Árlistánkat az első vizsgálat alkalmával Ön kézhez kapja, transzparens és kiszámítható az árképzés és a gyógyulás költsége.

Szeretnénk elkerülni, hogy öndiagnózis alapján kalkuláljon, ezért nagyon konkrét és részletes árajánlatot kap akkor tőlünk, ami személyre szabott.

A telefonos bejelentkezéskor, a tünetei megbeszélése alapján vezető asszisztensünk már közelibb tájékoztatást tud adni a várható költségekről.

az első vizsgálatot követően állapítjuk meg

árképzés

Árainkat minden esetben az első vizsgálatot követően állapítjuk meg. Az első vizsgálat díja 30.000 Ft. Ez tartalmazza a vizsgálat, a tükrözés és a receptírás költségét.

Speciális ultrahang vizsgálat ára + 5.000 Ft.

Egy érdemi kezelés költsége 0-140.000 Ft között változhat. Egy kezelést leggyakrabban 3-4 ülésben végzünk, 1-2 hónap alatt, ezért a megszabott összeg kiegyenlítése is részletekben történik.

Csak készpénzes fizetésre van mód.

  • KÉRJEN TŐLÜNK VISSZAHÍVÁST!

 

Árlistát azért nem teszünk közzé, mivel a páciensek öndiagnózisa nagyon ritkán azonos az orvos szakmailag megalapozott diagnózisával, ezért csak félreértésekre adna alkalmat.

Járóbeteg rendelésünk működéséhez sajnálatos módon az OEP nem járul hozzá. Egyes beavatkozások elvégzését a Róbert Károly Magánklinika “egynapos sebészet” keretein belül végezzük. A kórház kitűnő technológiával felszerelt műtői, igényes szobái magas szintű ellátást biztosítanak. A műtéti időpontokat a páciens igényeihez igazítjuk. A várakozási idő rövid.